09 Νοέ 2017
Νοέμβριος 9, 2017

FESPA Awards 2018

0 Σχόλια

2018-Awards-logo Τα βραβεία FESPA Print Excellence Award 2018 είναι τα μοναδικά βραβεία στον κόσμο που αναγνωρίζουν και βραβεύουν όχι μόνο τις καλύτερες δουλειές στην βιομηχανία της εκτύπωσης, και της σήμανσης αλλά και τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργικότητα και την παραγωγή!

Το να επιλεχθείτε στους φιναλίστ των βραβείων θα ενισχύσει το προφίλ της εταιρείας σας και θα βοηθήσει τις πωλήσεις σας.

Καθιερωμένα από το 1991, τα βραβεία FESPA Print Excellence Awards είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο της εκτύπωσης. Κάθε χρόνο εκτίθενται και κρίνονται από τους ειδικούς της βιομηχανίας τα ταλέντα των υποψηφίων παραληπτών των βραβείων, αλλά και καθορίζονται τα πρότυπα της βιομηχανίας όπου η έμπνευση αφθονεί.


Το 2017 συγκεντρώθηκαν στο Αμβούργο περισσότεροι από 400 ειδικοί στις εκτυπώσεις για να γιορτάσουν την καλύτερη εκδήλωση της βιομηχανίας τους. Τα βραβεία FESPA Print Excellence Awards, με εκατοντάδες συμμετοχές σε 14 κατηγορίες, μια λίστα με τους επικρατέστερους που κορυφώνονται σε ένα θεαματικό επίσημο δείπνο, είναι εκεί που δημιουργούνται αστέρια και κυρίως, εκεί που δημιουργούνται νέες επιχειρηματικές επαφές και σχέσεις.

Οι συμμετέχοντες στα βραβεία του 2018 πρέπει να υποβάλουν τη δουλειά τους μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2018. Η τελική κρίση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην έκθεση FESPA 2018 στο FESPA Gala Dinner στις 16 Μαΐου 2018 στο Βερολίνο.

5 λόγοι για να μην χάσετε αυτή την ευκαιρία

 • Αναδείξτε το προσωπικό και εταιρικό σας προφίλ κερδίζοντας αναγνώριση για την επιχείρησή σας. Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας αφού θα έχετε κριθεί και επιδοκιμαστεί από τους ειδικούς του χώρου.
 • Κερδίστε μια ανεκτίμητη παγκόσμια προβολή πριν και μετά τα βραβεία.
 • Δημιουργήστε πωλήσεις εντυπωσιάζοντας τους πελάτες σας με το βραβείο που κερδίσατε για την ποιότητα και την ακρίβειά σας.
 • Η συμμετοχή σας θα προβληθεί στο διαδίκτυο ως μέρος του βραβείου People's Choice δίνοντάς σας μια ιδανική ευκαιρία να διαφημίσετε τη δουλειά σας και να καλέσετε την κοινότητα και τους πελάτες σας να σας ψηφίσουν.
 • Οι φιναλίστ θα εκτεθούν στην FESPA 2018 στο Βερολίνο σε ένα κοινό έως 20.000 επισκεπτών - μια πολύ σημαντική προβολή σε πιθανούς πελάτες.

Όλες οι συμμετοχές καταχωρούνται αυτόματα και σε δύο ακόμα κατηγορίες: το βραβείο People's Choice και το βραβείο Best in Show δίνοντάς σας ακόμα μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσετε.

Η συμμετοχή για τα μέλη του σωματείου 50€ για κάθε συμμετοχή και για τα μη μέλη 100€ ανά συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία μπορείτε να επισκεφτείτε το www.fespaawards.com

Για να συμπληρώσετε την αίτηση σας για τα βραβεία FESPA 2018 κάντε κλικ εδώ!

Το χρονολόγιο των βραβείων FESPA 2018

 • ΒΡΑΒΕΙΑ FESPA 2018 - οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει!
 • Προθεσμία υποβολής συμμετοχών - 26 Ιανουαρίου 2018
 • Έναρξη ψηφοφορίας για το βραβείο People's Choice - 05 Φεβρουαρίου 2018
 • Ανακοίνωση των φιναλίστ - 05 Μαρτίου 2018
 • Έκθεση των φιναλίστ στην FESPA 2018 στο Βερολίνο - 15 - 18 Μαΐου 2018
  Ανακοίνωση νικητών στο Gala Dinner της FESPA - 16 Μαΐου 2018

Δείτε στιγμιότυπα από τα FESPA AWARDS 2017