Σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μέλη του Σωματείου, τόσο παλαιότερης όσο και νεότερης γενιάς με τις οικογένειες και τους φίλους τους, αλλά και εκπρόσωποι εταιριών που συνεργάζονται για πολλά χρόνια με τον κλάδο της Μεταξοτυπίας.

Η Πρόεδρος του ΣΕΜΕ, κα. Φοντίνα Λομβαρδιά, αφού ευχήθηκε για μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, έκοψε την βασιλόπιτα.

«Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα» δήλωσε η κα Φοντίνα Λομβαρδιά. «Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε μεγάλες αλλαγές λόγω της οικονομικής κρίσης και της ταχύτητας των αλλαγών της αγοράς και κάθε χρονιά μας βρίσκει αντιμέτωπους με πολλές από αυτές. Ωστόσο, η ιστορία έχει δείξει ότι κάθε αλλαγή έχει και την καλή πλευρά της και εγείρει τις πιο δημιουργικές πλευρές μας. Θέλω, λοιπόν, να ευχηθώ φέτος η ιστορία να επαναληφθεί με τον καλύτερο τρόπο και το 2018 να φέρει τις καλύτερες γόνιμες προκλήσεις».

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η κα Άντα Μακράκη από την εταιρεία PRINTOP.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μοιράστηκε επίσης σαν αναμνηστικό δώρο, ένα κερί με αιθέρια έλαια δώρο της εταιρείας ΚΕΡΙΑ FAOS, με εκτύπωση μεταξοτυπίας στο γυάλινο βαζάκι, σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για όλους τους ανθρώπους του κλάδου της μεταξοτυπίας να συναντηθούν, να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις  και ευχές και να περάσουν ένα όμορφο βράδυ με ζωντανή μουσική.