09 Ιούν 2017
Ιούνιος 9, 2017

Νέος Πρόεδρος για την FESPA

0 Σχόλια

Christian-DuyckaertsΟ νέος Πρόεδρος της FESPA Christian Duyckaerts, από το Βέλγιο, περιγράφει τα σχέδιά του για την προεδρία του μετά την παραλαβή της σκυτάλης από τον προηγούμενο πρόεδρο Yasar Guvenen από την Τουρκία.

Ο Christian είναι ο 17ος Πρόεδρος της FESPA, και κατά την διάρκεια της θητείας του θα υποστηριχθεί από τον Αντιπρόεδρο της FESPA Christophe Aussenac. Προσχώρησε στο Διοικητικό Συμβούλιο της FESPA το 2002, εκπροσωπώντας το Βέλγικο Σωματείο με την ονομασία «Febelgra», όπου προεδρεύει των ομάδων εργασίας της μεταξοτυπίας και της ψηφιακής εκτύπωσης. Ο Christian είναι επιπλέον Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Retail Communicators, επιχείρησης με εξειδίκευση στον τομέα της οπτικής επικοινωνίας.

Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής σε δύο από της μεγαλύτερες επιχειρήσεις παραγωγής εντυπώσεων για POS και σημάνσεις εξωτερικών χώρων, στο Βέλγιο: τις Print&Display και GSI Printing. Ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο των εκτυπώσεων στην Hamiscreen αφού ολοκλήρωσε της σπουδές του στον κλάδο τεχνολογίας γραφικών τεχνών στο TSM και το HIGRO school.

Δείτε την ομιλία του στην δεξίωση για την απονομή των FESPA Awards: