Ημερίδα «Μεταξοτυπία & Συσκευασία»
 
Αντώνης Δακτυλίδης
 
 
 
 


 

Αντώνης Δακτυλίδης

Διευθυντής Πωλήσεων, ΑΕΝΤΕΠ ΑΕΒΕ

Σπούδασε Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Εθνκό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και Υπολογιστική Μηχανική στο Πολυτεχνείο του Μονάχου. Απο το 2009 έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση ΑΕΝΤΕΠ ΑΕΒΕ δίνοντας βαρύτητα στην καινοτομία και την εξέλιξη των υλικών και της τεχνογνωσίας γύρω απο την μεταξοτυπία και τις συγχρονες μορφές εκτύπωσης.

Έχοντας μπεί στον κόσμο της μεταξοτυπίας από μικρός, έχει εξειδικευτεί σε υλικά και τεχνικές οι οποίες χρειάζονται σε έναν σύγχρονο επαγγελματία και προσφέρει ανοιχτά τις γνώσεις του στην μεταξοτυπία και τις εφαρμογές της.Σχετικά με την ΑΕΝΤΕΠ ΑΕΒΕ:

Η εταιρεία ΑΕΝΤΕΠ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται και εξειδικέυεται στην εμπορία μηχανημάτων και υλικών μεταξοτυπίας, ταμπονοτυπίας και ψηφιακής εκτύπωσης δίνοντας έμφαση στις εκτυπώσεις σε υφάσματα, T-shirt, χαρτί, γυαλί, μέταλλο και πλαστικές επιφάνειες αλλά και την διακόσμηση ενδύματος.
Ιδρύθηκε το 1978 στην Αθήνα, ιδρύοντας παράλληλα και θυγατρική εταιρεία στη Κύπρο.

Η επιλογή καινοτόμων τεχνολογιών, υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, η αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση που παρέχει είναι οι βασικοί άξονες λειτουργίας και φιλοσοφίας της εταιρίας.

Η ΑΕΝΤΕΠ στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σε χώρο 2.600 τ.μ στην οδό Αντιγόνης 147, στην Αθήνα, ενώ διαθέτει προσωπικό με υψηλή τεχνολογική κατάρτιση και εμπειρία, γεγονός που συμβάλλει στην ολοένα αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών της εταιρίας αλλά και και στην επιτυχή εκμετάλλευση και αποδοτική χρήση των νεότερων τεχνολογιών εκτύπωσης που αυτή προσφέρει.